Image

Kako je JKP „Infostan tehnologije“ veoma važno očuvanje i zaštita životne sredine, korisnicima je omogućeno da na portalu e.Sanduče brzo i lako uključe slanje računa putem mejla elektronske pošte. Aktiviranjem ove opcije dajete saglasnost da Vam računi JKP „Infostan tehnologije“ budu poslati svakog meseca na adresu elektronske pošte kojom ste se registrovali na portalu e.Sanduče, odnosno da se ne dostavljaju u papirnom obliku na kućnu adresu. Račun će se isporučivati u prilogu poruke elektronske pošte koja sadrži i prečicu za jednostava i efikasan pristup opciji plaćanja tako dostavljenog računa.

Na navedeni način zajednički čuvamo životnu sredinu, sprečavamo prekomerno štampanje i upotrebu papira, smanjujemo količinu otpada, jer smo se opredelili za „zeleniju budućnost“.

Pozivamo Vas da, ako je u međuvremenu došlo do bilo kakvih promena vezanih za identifikaciju korisnika a pre svega u vezi sa adresom elektronske pošte, izvršite ažuriranje podataka i proverite ispravnost adrese elektronske pošte.

Proveru i ažuriranje ovih podataka možete izvršiti opcijom „Korisnički nalog“ koja se pokreće iz glavnog meni-a aplikacije eSanduče.

Prijavljivanje slanja računa putem elektronske pošte možete izvršiti

– mobilnom aplikacijom i opcijom „Isključi slanje računa“ koja se pokreće iz glavnog menia ili

– na stranici: https://esanduce.rs/slanjeracuna, ukoliko koritite web verziju platforme eSanduče.“