Image

У складу са дигитализацијом у Републици Србији,

 

ЈКП „Инфостан технологије“ је пустило у рад најсавременији брз, ефикасан, једноставан и сигуран сервис за електронску доставу и плаћање рачуна е.Сандуче. Као водећа информатичка кућа Градске управе осмислили смо и у најсавременијим технологијама израдили мобилну апликацију и wеб портал https://esanduce.rs/prijava, која омогућава корисницима да се региструју и сваког месеца на само једном месту електронски добијају рачуне обједињене наплате и других правних лица, одмах по формирању задужења, пре процеса штампе и дистрибуције на кућне адресе.

Истовремено, омогућено је безбедно електронско плаћање рачуна Visa, Dina, Mastercard, Maestro i American Express платним картицама само једним кликом, без одласка у платне институције. Платформа такође омогућава прецизан увид у архиву рачуна и аналитику реализованих уплата.

Мобилна апликација е.Сандуче је корисницима доступна за преузмање на платформама iOS и Android. За само неколико тренутака корисници својим паметним телефонима могу преузимати бесплатно мобилну апликацију е.Сандуче на Google Play и App store, како би само једним кликом са било ког места добијали и плаћали своје рачуне и имали увид у све обавезе и уплате. На почетку месеца, пре штампе и дистрибуције рачуна на кућне адресе, корисници ће добити нотификацију да је рачун формиран. Једним кликом на нотификацију корисници могу веома брзо и безбедно да плате рачун. Предузеће ће такође обавештавати нотификацијом кориснике о року за коришћење попуста од 5%, 6% и 7%, како би све редовне платише на време могле да искористе своје попусте и плате рачуне умањено. Нотификација ће бити упућена и за обавезе обухваћене опоменама или поднетим предлозима за дозволу извршења.

Како је ЈКП „Инфостан технологије“ веома важно очување и заштита животне средине, корисницима је омогућено да на порталу е.Сандуче брзо и лако искључе слање штампаних рачуна путем поште. Опција „Искључи слање рачуна“ се налази у главном менију. Активирањем ове опције дајете сагласност да Вам рачуни ЈКП „Инфостан технологије“ буду доступни искључиво у електронском формату у оквиру апликације е.Сандуче (Рачуни) , односно да се не достављају у папирном облику на кућну адресу. На наведени начин заједнички чувамо животну средину, спречавамо прекомерно штампање и употребу папира, смањујемо количину отпада, јер смо се определили за „зеленију будућност“.

Корисници комуналних услуга поред обједињене наплате могу електронски да плаћају и све рачуне мтс-а, попут мобилне и фиксне телефоније, дигиталне телевизије и интернета.

Нашем порталу esanduce.rs можете приступити путем интернет прегледача: Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge, Opera, Safari или сајта ЈКП „Инфостан Технологије“.

У току коришћења платформе е.Сандуче безбедност Ваших података загарантована је у складу са важећим законским прописима и највишим технолошким стандардима.