Image

Rok za korišćenje januarskog popusta na računima objedinjene naplate produžen je do 17. februara. Zbog obeležavanja Dana državnosti, koji se u skladu sa Zakonom o državnim i drugim praznicima u Republici Srbiji praznuje 15. i 16. februara, poslednji dan za plaćanje računa sa obračunatim popustimajsubota 17. februar.

Za korisnike komunalnih usluga koji redovno plaćaju račune obezbeđeni su popusti od 5%, 6% i 7%. JKP „Infostan tehnologije“ redovnim platišama obračunava popust od 5% za plaćanje računa do datuma dospeća za popust, označenog na uplatnici objedinjene naplate. Popust od 6% obračunava se korisnicima koji šest meseci u kontinuitetu koriste popust pri plaćanju računa, dok se popust od 7% obračunava korisnicima koji godinu dana u kontinuitetu plaćaju račune sa popustima. 

Podsećamo da korisnici na mobilnoj aplikaciji i portalu e.Sanduče  mogu elektronski plaćati račune brojnim platnim karticama, bez odlaska na šaltere platnih institucija. Na svim ekspoziturama Preduzeća građanima  je obezbeđeno da račune objedinjene naplate mogu platiti bez troškova provizije.

JKP „Infostan tehnologije“ se zahvaljuje redovnim platišama, što svoje račune za potrošene komunalne usluge izmiruju na vreme.