Image

Mobilna aplikacija i portal e.Sanduče je dobitnik prestižne nagrade u okviru izbora „Top 50-najboljih online stvari“ za 2023. godinu, u kategoriji poslovni i društveni servisi. Dodela priznanja realizovana je u organizaciji redakcije PC Press, koja 27. put za redom organizuje izbor „Top 50“, a koja je jedini zvanični izbor najboljih sajtova, stranica na društvenim mrežama i aplikacija u Srbiji.

Dobijena nagrada je potvrda da je JKP „Infostan tehnologije” vodeće informatičko preduzeće Grada Beograda, koje je obezbedilo korisnicima komunalnih usluga da na najbrži i najbezbedniji način plaćaju račune objedinjene naplate samo jednim klikom, bez odlaska na šaltere platnih institucija. Korisnici su prepoznali pogodnosti elektronskog plaćanja računa, zbog čega nagrađena platforma e.Sanduče danas broji više od 250.000 korisnika.  

Mobilna aplikacija i portal e.Sanduče omogućava korisnicima komunalnih usluga da elektronski dobijaju račune objedinjene naplate, odmah po formiranju zaduženja, pre procesa štampe i distribucije na kućne adrese i da ih plaćaju samo jednim klikom sa bilo kog mesta i u bilo koje vreme. Platforma takođe omogućava precizan uvid u arhivu računa i analitiku realizovanih uplata. Kako je JKP „Infostan tehnologije“ veoma važno očuvanje i zaštita životne sredine, korisnicima je omogućeno da na portalu i aplikaciji e.Sanduče brzo i lako isključe slanje štampanih računa putem pošte. Korisnici komunalnih usluga pored objedinjene naplate mogu elektronski da plaćaju i sve račune mts-a, poput mobilne i fiksne telefonije, digitalne televizije i interneta.