Image

JKP „Infostan tehnologije“ je učestvovalo na regionalnom IT događaju, u organizaciji Privredne komore Srbije. Predstavnici preduzeća iz oblasti informacionih tehnologija razmenili su svoja znanja i iskustva na B2B susretima i učinili snažnijim regionalno povezivanje IT preduzeća iz Srbije i Crne Gore. Vodeća srpska informatička preduzeća su imala priliku da u neposrednoj komunikaciji razgovaraju sa predstavnicima ICT CORTEX – IC Klastera za informacione tehnologije, inovacije, edukaciju, dizajn i tehnološki razvoj Crne Gore o razvoju IT sektora i mogućoj međusobnoj saradnji. 

Kao vodeće informatičko preduzeće Gradske uprave grada Beograda, JKP „Infostan tehnologije“ je bilo učesnik ovog značajnog susreta. Tom prilikom sa učesnicima su razmenjena iskustva našeg preduzeća u izradi aplikacija, radu  Data centra i održavanju IT sistema Gradske uprave. Posebnu plažnju privukla je mobilna aplikacija i portal e.Sanduče, koja je ocenjena kao odlično idejno rešenje  za elektronsku dostavu i plaćanje računa.

Regionalano povezivanje preduzeća u oblasti informacionih tehnologija podstaklo je učesnike da ostvare bližu komunikaciju i nastave međusobnu saradnju i razmenu znanja i iskustava u predstojećem periodu.