Image

ЈКП „Инфостан технологије“ је учествовало на регионалном ИТ догађају, у организацији Привредне коморе Србије. Представници предузећа из области информационих технологија разменили су своја знања и искуства на Б2Б сусретима и учинили снажнијим регионално повезивање ИТ предузећа из Србије и Црне Горе. Водећа српска информатичка предузећа су имала прилику да у непосредној комуникацији разговарају са представницима ICT CORTEX – IC Кластера за информационе технологије, иновације, едукацију, дизајн и технолошки развој Црне Горе о развоју ИТ сектора и могућој међусобној сарадњи. 

Као водеће информатичко предузеће Градске управе града Београда, ЈКП „Инфостан технологије“ је било учесник овог значајног сусрета. Том приликом са учесницима су размењена искуства нашег предузећа у изради апликација, раду  Дата центра и одржавању ИТ система Градске управе. Посебну плажњу привукла је мобилна апликација и портал е.Сандуче, која је оцењена као одлично идејно решење  за електронску доставу и плаћање рачуна.

Регионалано повезивање предузећа у области информационих технологија подстакло је учеснике да остваре ближу комуникацију и наставе међусобну сарадњу и размену знања и искустава у предстојећем периоду.