Image

U teškim i veoma izazovnim vremenima za srpski narod na Kosovu i Metohiji, JKP „Infostan tehnologije“ realizuje veoma plemenitu humanitarnu akciju za pomoć narodnim kuhinjama.

Beograđani će uz decembarski račun objedinjene naplate dobiti uplatnicu za pomoć narodnim kuhinjama na Kosovu i Metohiji i na taj način će imati mogućnost da se dobrovoljno priključe humanitarnoj akciji i doniraju sredstva u skladu sa svojim mogućnostima.

I pored nemilosrdnog okruženja u kome srpski narod živi na prostoru Kosova i Metohije, narodne kuhinje više od dvadeset godina prehranjuju siromašne sa ovih prostora, uprkos svakodnevnim pritiscima i neizvesnosti. Postojanje narodnih kuhinja pruža važan oslonac preostalom srpskom narodu na Kosovu i Metohiji, zbog čega je značaj ove humanitarne akcije veoma veliki, a naše Preduzeće je prepoznalo trenutak kada je pomoć najpotrebnija.

Humanitarna pomoć za naše sunarodnike veoma je važna naročito u zimskim mesecima, zbog čega svi koji žele mogu dobrovoljno da se priključe humanitarnoj akciji i obezbede obroke i hranu narodu koji ostaje na svojoj zemlji.

Beograđani su do sada pokazali nesebičnu ljubav, podršku i plemenitost prilikom realizacije brojnih humanitarnih akcija za pomoć narodnim kuhinjama na Kosovu i Metohiji.

Više informacija o radu narodnih kuhinja u južnoj srpskoj pokrajini možete pogledati na internet stranici https://narodnekuhinjekim.com/ .