Image

У тешким и веома изазовним временима за српски народ на Косову и Метохији, ЈКП „Инфостан технологије“ реализује веома племениту хуманитарну акцију за помоћ народним кухињама.

Београђани ће уз децембарски рачун обједињене наплате добити уплатницу за помоћ народним кухињама на Косову и Метохији и на тај начин ће имати могућност да се добровољно прикључе хуманитарној акцији и донирају средства у складу са својим могућностима.

И поред немилосрдног окружења у коме српски народ живи на простору Косова и Метохије, народне кухиње више од двадесет година прехрањују сиромашне са ових простора, упркос свакодневним притисцима и неизвесности. Постојање народних кухиња пружа важан ослонац преосталом српском народу на Косову и Метохији, због чега је значај ове хуманитарне акције веома велики, а наше Предузеће је препознало тренутак када је помоћ најпотребнија.

Хуманитарна помоћ за наше сународнике веома је важна нарочито у зимским месецима, због чега сви који желе могу добровољно да се прикључе хуманитарној акцији и обезбеде оброке и храну народу који остаје на својој земљи.

Београђани су до сада показали несебичну љубав, подршку и племенитост приликом реализације бројних хуманитарних акција за помоћ народним кухињама на Косову и Метохији.

Више информација о раду народних кухиња у јужној српској пoкрајини можете погледати на интернет страници https://narodnekuhinjekim.com/ .