Image

Impresum

ZVANIČNA INTERNET PREZENTACIJA JKP “INFOSTAN TEHNOLOGIJE”

Internet sajt na adresi www.infostan.rs, vlasništvo je JKP “Infostan tehnologije”. Korišćenjem ovog sajta pristajete na uslove i pravila koji slede.

Uredništvo sajta ulaže maksimalne napore da objavljeni podaci budu tačni i ažurni, ali ne može da preuzme odgovornost za eventualne greške nastale prilikom unosa. JKP “Infostan tehnologije” ne garantuje za tačnost ili potpunost podataka, tako da korisnici sajta koriste sadržaj sajta na sopstvenu odgovornost JKP “Infostan tehnologije” može da izvrši promene na ovom sajtu u bilo kom trenutku, bez prethodnog obaveštenja.

IZDAVAČ:
JKP “Infostan tehnologije”
Danijelova 33, Beograd, Srbija

Vođa projekta: Bojan Gavrilović
Koncept i sadržaj: Milica Paunović
Fotografije: Arhiva JKP “Infostan tehnologije”
PRODUKCIJA:
JKP Infostan tehnologije
www.infostan.rs
01.12.2022.
Pri projektovanju i izradi ove Internet prezentacije poštovane su Uredbe o bližim uslovima za izradu i održavanje web prezentacije organa (“Sl. glasniku RS”, br. 104/2018 od 28.12.2018.godine, na snazi 5.1.2019.)

 

Materijale (tekstove, fotografije i multimediju) sa ovog sajta ne možete da menjate na bilo koji način, odnosno da ih reprodukujete ili javno prikazujete ili distribuirate, odnosno na drugi način koristite u javne ili komercijalne svrhe, bez dozvole JKP “Infostan tehnologije”. Materijali na ovom sajtu zaštićeni su autorskim pravima i svako neovlašćeno korišćenje može predstavljati kršenje Zakona o autorskim pravima, žigu ili drugih zakona.

JKP “Infostan tehnologije” Vas ovlašćuje da pregledate i preuzimate materijale sa ovog sajta samo za Vaše lične, nekomercijalne potrebe, pod uslovom da zadržite sve napomene o autorskim pravima.

Svi tekstovi i ilustracije na sajtu su samo informativnog karaktera i ne mogu biti predmet bilo kakve obaveze vlasnika sajta prema posetiocima sajta. Materijali objavljeni na ovom sajtu dati su “takvi kakvi jesu”, bez bilo kakvih garancija.

Možete da napravite veze ka ovom sajtu sa drugih sajtova, ali tako da te veze i sajtovi:

 

– ne smeju na pogrešan način da predstavljaju odnos sa JKP “Infostan tehnologije”
– ne koriste znak i logotip JKP “Infostan tehnologije” bez dozvole
– ne sadrže nešto što bi se moglo protumačiti kao neukusan, uvredljiv ili kontroverzan sadržaj

 

 

Ovaj sajt sadrži linkove ka velikom broju drugih sajtova, ali JKP “Infostan tehnologije” ni na koji način nije odgovorno za sadržaj i tačnost informacija na tim sajtovima.

Ova internet prezentacija, uključujući sve njene servise, poštuje privatnost posetilaca.

Obavezujemo se da vaše podatke prikupljene kroz web formulare, ankete i mejl korespondenciju nećemo davati, pokazivati, iznajmljivati niti prodavati trećim licima. Prikupljeni podaci neće biti objavljivani ili na bilo koji način zloupotrebljeni. Lične podatke prikupljamo isključivo za potrebe komunikacije za zainteresovanim posetiocima i sa ciljem da unapredimo naš nastup na Internetu.

Ova internet lokacija upotrebljava softverske programe koji prate mrežni saobraćaj sa ciljem identifikacije pokušaja neautorizovanog pristupa. Ne preduzimamo povezivanje ovih adresa sa identitetom posetilaca, sve dok se ne konstatuje pokušaj neovlašćenog upada u sistem radi nanošenja štete ovoj internet lokaciji.

JKP “Infostan tehnologije” zadržava pravo da modifikuje Politiku privatnosti poštujući zakone i propise Republike Srbije.