Image

Импресум

ЗВАНИЧНА ИНТЕРНЕТ ПРЕЗЕНТАЦИЈА ЈКП “ИНФОСТАН ТЕХНОЛОГИЈЕ”

Интернет сајт на адреси www.infostan.rs, власништво је ЈКП “Инфостан технологије”. Коришћењем овог сајта пристајете на услове и правила који следе.

Уредништво сајта улаже максималне напоре да објављени подаци буду тачни и ажурни, али не може да преузме одговорност за евентуалне грешке настале приликом уноса. ЈКП “Инфостан технологије” не гарантује за тачност или потпуност података, тако да корисници сајта користе садржај сајта на сопствену одговорност ЈКП “Инфостан технологије” може да изврши промене на овом сајту у било ком тренутку, без претходног обавештења.

ИЗДАВАЧ:
ЈКП “Инфостан технологије”
Данијелова 33, Београд, Србија

Вођа пројекта: Бојан Гавриловић
Концепт и садржај: Милица Пауновић
Фотографије: Архива ЈКП “Инфостан технологије”
ПРОДУКЦИЈА:
ЈКП Инфостан технологије
www.infostan.rs
01.12.2022.
При пројектовању и изради ове Интернет презентације поштоване су Уредбе о ближим условима за израду и одржавање web презентације органа (“Сл. гласнику РС”, бр. 104/2018 од 28.12.2018.године, на снази 5.1.2019.)

 

Материјале (текстове, фотографије и мултимедију) са овог сајта не можете да мењате на било који начин, односно да их репродукујете или јавно приказујете или дистрибуирате, односно на други начин користите у јавне или комерцијалне сврхе, без дозволе ЈКП “Инфостан технологије”. Материјали на овом сајту заштићени су ауторским правима и свако неовлашћено коришћење може представљати кршење Закона о ауторским правима, жигу или других закона.

ЈКП “Инфостан технологије” Вас овлашћује да прегледате и преузимате материјале са овог сајта само за Ваше личне, некомерцијалне потребе, под условом да задржите све напомене о ауторским правима.

Сви текстови и илустрације на сајту су само информативног карактера и не могу бити предмет било какве обавезе власника сајта према посетиоцима сајта. Материјали објављени на овом сајту дати су “такви какви јесу”, без било каквих гаранција.

Можете да направите везе ка овом сајту са других сајтова, али тако да те везе и сајтови:

 

– не смеју на погрешан начин да представљају однос са ЈКП “Инфостан технологије”
– не користе знак и логотип ЈКП “Инфостан технологије” без дозволе
– не садрже нешто што би се могло протумачити као неукусан, увредљив или контроверзан садржај

 

 

Овај сајт садржи линкове ка великом броју других сајтова, али ЈКП “Инфостан технологије” ни на који начин није одговорно за садржај и тачност информација на тим сајтовима.

Ова интернет презентација, укључујући све њене сервисе, поштује приватност посетилаца.

Обавезујемо се да ваше податке прикупљене кроз wеb формуларе, анкете и мејл кореспонденцију нећемо давати, показивати, изнајмљивати нити продавати трећим лицима. Прикупљени подаци неће бити објављивани или на било који начин злоупотребљени. Личне податке прикупљамо искључиво за потребе комуникације за заинтересованим посетиоцима и са циљем да унапредимо наш наступ на Интернету.

Ова интернет локација употребљава софтверске програме који прате мрежни саобраћај са циљем идентификације покушаја неауторизованог приступа. Не предузимамо повезивање ових адреса са идентитетом посетилаца, све док се не констатује покушај неовлашћеног упада у систем ради наношења штете овој интернет локацији.

ЈКП “Инфостан технологије” задржава право да модификује Политику приватности поштујући законе и прописе Републике Србије.