Image

Poštovani korisnici,

Godinu za nama obeležili su brojni poslovni uspesi i odlični rezultati. Potrudili smo se da vam olakšamo plaćanje računa i obezbedimo brojne elektronske servise, kako biste sve zahteve rešavali brže i efikasnije. Sa ciljem da vam budemo još bliži, organizovali smo Otvorena vrata kod direktora preduzeća, gde imate mogućnost da direktno razgovarate sa rukovodstvom o temama iz nadležnosti Preduzeća. Takođe, redovnim posećivanjem filijala direktor Preduzeća je na licu mesta razgovarao sa korisnicima komunalnih usluga. Pustili smo za vas u rad novi, pregledniji i sadržajniji sajt Preduzeća.

Elektronski servis za dostavu i plaćanje računa e.Sanduče postigao je veliki uspeh u protekloj godini, a broj elektronskih uplata svakodnevno beleži rast. Telekom Srbije postao je član aplikacije e.Sanduče, čime smo vam omogućili da pored računa objedinjene naplate  plaćate elektronski račune mobilne i fiksne telefonije, digitalne televizije i interneta. Više od 250.000 vas prepoznalo je pogodnosti i olakšice mobilne aplikacije i portala e.Sanduče, što je doprinelo da sve veći broj korisnika plaća svoje račune bilo kada i bilo gde, bez odlaska na šaltere platnih institucija. Do sada je više od 35.000 vas odjavilo slanje štampanih računa i na taj način pomoglo u zaštiti životne sredine.

 

I ove godine više od 350.000 redovnih platiša je plaćalo umanjene račune, korišćenjem popusta od 5%, 6% i 7%, dok je blizu 60.000 socijalno ugroženih korisnika ostvarilo pravo na subvencije u iznosu od 10 do 30 procenata.  

I u narednoj godini nastavićemo da unapređujemo komunikaciju sa vama, pored čega ćemo vam dodatno olakšati plaćanje računa. U planu je dodatno unapređenje platforme e.Sanduče i uključenje novih pravnih lica, što će omogućiti korisnicima elektronsko plaćanje brojnih računa sa jednog mesta. Takođe, veliku pažnju posvetićemo povećanju broja korisnika koji će odjaviti slanje štampanih računa i na taj način doprineti podizanju ekološke svesti.

Zahvaljujemo vam se što ste redovnim plaćanjem računa omogućili kvalitetno funckionisanje komunalnih preduzeća.

 

U skladu sa Zakonom o državnim i drugim praznicima u Republici Srbiji neradni dani su 2. i 3. januar. 

Želimo vam srećnu i uspešnu Novu 2023. godinu i božićne praznike!