Image

Поштовани корисници,

Годину за нама обележили су бројни пословни успеси и одлични резултати. Потрудили смо се да вам олакшамо плаћање рачуна и обезбедимо бројне електронске сервисе, како бисте све захтеве решавали брже и ефикасније. Са циљем да вам будемо још ближи, организовали смо Отворена врата код директора предузећа, где имате могућност да директно разговарате са руководством о темама из надлежности Предузећа. Такође, редовним посећивањем филијала директор Предузећа је на лицу места разговарао са корисницима комуналних услуга. Пустили смо за вас у рад нови, прегледнији и садржајнији сајт Предузећа.

Електронски сервис за доставу и плаћање рачуна е.Сандуче постигао је велики успех у протеклој години, а број електронских уплата свакодневно бележи раст. Телеком Србије постао је члан апликације е.Сандуче, чиме смо вам омогућили да поред рачуна обједињене наплате  плаћате електронски рачуне мобилне и фиксне телефоније, дигиталне телевизије и интернета. Више од 250.000 вас препознало је погодности и олакшице мобилне апликације и портала е.Сандуче, што је допринело да све већи број корисника плаћа своје рачуне било када и било где, без одласка на шалтере платних институција. До сада је више од 35.000 вас одјавило слање штампаних рачуна и на тај начин помогло у заштити животне средине.

 

И ове године више од 350.000 редовних платиша је плаћало умањене рачуне, коришћењем попуста од 5%, 6% и 7%, док је близу 60.000 социјално угрожених корисника остварило право на субвенције у износу од 10 до 30 процената.  

И у наредној години наставићемо да унапређујемо комуникацију са вама, поред чега ћемо вам додатно олакшати плаћање рачуна. У плану је додатно унапређење платформе е.Сандуче и укључење нових правних лица, што ће омогућити корисницима електронско плаћање бројних рачуна са једног места. Такође, велику пажњу посветићемо повећању броја корисника који ће одјавити слање штампаних рачуна и на тај начин допринети подизању еколошке свести.

Захваљујемо вам се што сте редовним плаћањем рачуна омогућили квалитетно фунцкионисање комуналних предузећа.

 

У складу са Законом о државним и другим празницима у Републици Србији нерадни дани су 2. и 3. јануар. 

Желимо вам срећну и успешну Нову 2023. годину и божићне празнике!