Image

Rok za korišćenje popusta od 5%, 6% i 7% na aprilske račune objedinjene naplate je 16. maj, što je korisnicima istaknuto na mesečnim računima koji su odštampani i distribuirani korisnicima komunalnih usluga i postavljeni na aplikaciju i portal e.Sanduče.

Imajući u vidu da je 15. dan u mesecu nedelja, JKP Infostan tehnologije je omogućilo svojim korisnicima jedan dodatan dan za umanjeno plaćanje računa, pa je na taj način poslednji dan za izmirenje računa sa obračunatim popustima ponedeljak 16. maj.

JKP Infostan tehnologije obezbedilo je dodatan dan za korišćenje popusta kako bi svi korisnici na vreme stigli  da plate račune umanjeno.

Podsećamo da su aprilski računi već 1. maja postavljeni na aplikaciju i portal e.Sanduče, pa  korisnici već od prvog dana meseca bez obzira na državni praznik imaju mogućnost da plate svoje račune samo jednim klikom bez odlaska na šaltere platnih institucija. 

Za sve informacije korisnici nam se mogu obratiti putem Besplatnog pozivnog centra 0800 011 018, za pozive iz svih fiksnih mreža i broja  011/395-44-20 za pozive iz mobilnih mreža, putem  e-maila ili lično.