Image

Рок за коришћење попуста од 5%, 6% и 7% на априлске рачуне обједињене наплате је 16. мај, што је корисницима истакнуто на месечним рачунима који су одштампани и дистрибуирани корисницима комуналних услуга и постављени на апликацију и портал е.Сандуче.

Имајући у виду да је 15. дан у месецу недеља, ЈКП Инфостан технологије је омогућило својим корисницима један додатан дан за умањено плаћање рачуна, па је на тај начин последњи дан за измирење рачуна са обрачунатим попустима понедељак 16. мај.

ЈКП Инфостан технологије обезбедило је додатан дан за коришћење попуста како би сви корисници на време стигли  да плате рачуне умањено.

Подсећамо да су априлски рачуни већ 1. маја постављени на апликацију и портал е.Сандуче, па  корисници већ од првог дана месеца без обзира на државни празник имају могућност да плате своје рачуне само једним кликом без одласка на шалтере платних институција. 

За све информације корисници нам се могу обратити путем Бесплатног позивног центра 0800 011 018, за позиве из свих фиксних мрежа и броја  011/395-44-20 за позиве из мобилних мрежа, путем  e-maila или лично.