Image

Rok za korišćenje popusta pri plaćanju januarskih računa produžen je do 17. februara. Zbog obeležavanja Dana državnosti, koji se u skladu sa Zakonom o državnim i drugim praznicima u Republici Srbiji praznuje 15. i 16. februara, poslednji dan za plaćanje računa sa obračunatim popustom od 5%, 6% i 7% je četvrtak 17. februar, zbog čega će redovne platiše imati dva dana više za plaćanje umanjenih računa.

Ukupno je odštampano i distribuirano 791.032 januarskih računa objedinjene naplate, dok je popust unapred obračunat za 373.635 korisnika, koji redovno plaćaju račune. Od ukupnog broja umanjenih računa, popust od 7% je ostvarilo 180.356 korisnika, koji godinu dana u kontinuitetu koriste popust pri plaćanju računa. Popust od 6% obračunat je za 41.131 korisnika, koji šest meseci plaćaju umanjene račune, dok je pravo na popust od 5% ostvarilo 152.148 korisnika.

Subvenciju u iznosu 10-30% na plaćanje januarskih računa ostvarilo je 50.014 socijalno ugroženih korisnika, u zavisnosti od kategorije kojoj pripadaju.

Podsećamo da na mobilnoj aplikaciji i portalu e.Sanduče možete bezbedno plaćati svoje račune brojnim platnim karticama bez odlaska na šaltere platnih institucija, samo jednim klikom, sa bilo kog mesta i u bilo koje vreme. U ovom trenutku više od 200.000 korisnika plaća svoje račune brzo, lako i sigurno preko aplikacije e.Sanduče. Mobilna aplikacija e.Sanduče dostupna je za preuzmanje na platformama Android i iOS. 

Hvala Vam što  redovno izmirujete svoje račune za isporučene komunalne usluge.