Image

Рок за коришћење попуста при плаћању јануарских рачуна продужен је до 17. фебруара. Због обележавања Дана државности, који се у складу са Законом о државним и другим празницима у Републици Србији празнује 15. и 16. фебруара, последњи дан за плаћање рачуна са обрачунатим попустом од 5%, 6% и 7% је четвртак 17. фебруар, због чега ће редовне платише имати два дана више за плаћање умањених рачуна.

Укупно је одштампано и дистрибуирано 791.032 јануарских рачуна обједињене наплате, док је попуст унапред обрачунат за 373.635 корисника, који редовно плаћају рачуне. Од укупног броја умањених рачуна, попуст од 7% је остварило 180.356 корисника, који годину дана у континуитету користе попуст при плаћању рачуна. Попуст од 6% обрачунат је за 41.131 корисника, који шест месеци плаћају умањене рачуне, док је право на попуст од 5% остварило 152.148 корисника.

Субвенцију у износу 10-30% на плаћање јануарских рачуна остварило је 50.014 социјално угрожених корисника, у зависности од категорије којој припадају.

Подсећамо да на мобилној апликацији и порталу е.Сандуче можете безбедно плаћати своје рачуне бројним платним картицама без одласка на шалтере платних институција, само једним кликом, са било ког места и у било које време. У овом тренутку више од 200.000 корисника плаћа своје рачуне брзо, лако и сигурно преко апликације е.Сандуче. Мобилна апликација е.Сандуче доступна је за преузмање на платформама Android и iOS. 

Хвала Вам што  редовно измирујете своје рачуне за испоручене комуналне услуге.