Image

Obaveštavamo korisnike da je renovirana ekspozitura na opštini Zvezdara, u Subotičkoj ulici broj 16. Novi šalteri omogućiće efikasniji rad i lakši prijem korisnika na ekspozituri jer su postavljeni novi, moderni i funkcionalni šalteri, sa više radnog prostora kako za korisnike tako i zaposlene.

Sva pitanja kao i do sada možete uputiti na e-mail adresu zvezdara@infostan.rs  , dok je broj telefona ekspoziture 011/3837-290.

Podsećamo da nam se za sva pitanja i nedoumice možete obratiti putem Besplatnog pozivnog centra 0800 011 018.

Takođe, omogućili smo Vam portal i mobilnu aplikaciju e.Sanduče, kako bismo Vas zaštitili  od izloženosti koronavirusu i omogućili Vam da bezbedno plaćate svoje račune samo jednim klikom brojnim platnim karticama, bez odlaska na šaltere i bez čekanja u redovima. Mobilna aplikacija e.Sanduče dostupna je na platformama Android i iOS i može da se preuzme veoma brzo i lako na Google Play i App prodavnici. Takođe, omogućili smo korisnicima unikatan i jedinstven QR kod za besplatno preuzimanje aplikacije, koji je istaknut na računu objedinjene naplate. Portal https://esanduce.rs/prijava   dostupan je za desktop računare i tablet uređaje.