Image

Ekspozitura JKP „Infostan tehnologije“ na opštini Rakovica preduređna je i renovirana radi lakšeg pristupa i prijema korisnika komunalnih usluga. Prostorije ekspoziture proširene su sa novom kancelarijom, koja se nalazi u sastavu gradske opštine Rakovica.

Vršilac dužnosti direktora JKP „Infostan tehnologije“ Aleksandar Kemiveš je zajedno sa predsednikom opštine Rakovica Milošem Simićem obišao renovirane prostorije ekspoziture Rakovica.

„Sa ciljem da se dodatno približimo korisnicima i  obezbedimo još bolje uslove za prijem građana, renovirali smo ekspozituru Rakovica. Obezbeđen je lakši prilaz osobama sa invaliditetom, pored ostalih radova na uređenju fasade i celokupne ekspoziture. Takođe smo proširili ekspozituru sa novom prostorijom, koja će olakšati korisnicima koji dolaze u opštinu da sve zahteve koji su u nadležnosti objedinjene naplate komunalnih usluga reše u zgradi opštine“, istakao je v.d. direktora JKP „Infostan tehnologije“ Aleksandar Kemiveš.

Poslednjih godina zabeležen je trend rasta stanovnika i izgradnje novih objekata na teritoriji gradske opštine Rakovica.

JKP „Infostan tehnologije“ već dugi niz godina ima veoma uspešnu saradnju sa gradskom opštinom Rakovica, imajući u vidu da se prostorije ekpoziture nalaze ispred zgrade opštine. Dodatna saradnja postignuta je proširenjem ekspoziture novom prostorijom u zgradi opštine, koja će olakšati i unaprediti celokupan proces rada i prijema korisnika.