Image

Експозитура ЈКП „Инфостан технологије“ на општини Раковица предуређна је и реновирана ради лакшег приступа и пријема корисника комуналних услуга. Просторије експозитуре проширене су са новом канцеларијом, која се налази у саставу градске општине Раковица.

Вршилац дужности директора ЈКП „Инфостан технологије“ Александар Кемивеш је заједно са председником општине Раковица Милошем Симићем обишао реновиране просторије експозитуре Раковица.

„Са циљем да се додатно приближимо корисницима и  обезбедимо још боље услове за пријем грађана, реновирали смо експозитуру Раковица. Обезбеђен је лакши прилаз особама са инвалидитетом, поред осталих радова на уређењу фасаде и целокупне експозитуре. Такође смо проширили експозитуру са новом просторијом, која ће олакшати корисницима који долазе у општину да све захтеве који су у надлежности обједињене наплате комуналних услуга реше у згради општине“, истакао је в.д. директора ЈКП „Инфостан технологије“ Александар Кемивеш.

Последњих година забележен је тренд раста становника и изградње нових објеката на територији градске општине Раковица.

ЈКП „Инфостан технологије“ већ дуги низ година има веома успешну сарадњу са градском општином Раковица, имајући у виду да се просторије екпозитуре налазе испред зграде општине. Додатна сарадња постигнута је проширењем експозитуре новом просторијом у згради општине, која ће олакшати и унапредити целокупан процес рада и пријема корисника.