Image

U prazničnom raspoloženju, poslednjeg petka u ovoj kalendarskoj godini, organizovan je prijem korisnika kod direktora Preduzeća. Interesovanje građana za razgovor sa rukovodstvom je i ovog puta bilo veoma veliko. U novogodišnjem ambijentu, direktor Preduzeća razgovarao je sa 24 korisnika, koji su u prethodnom periodu iskazali interesovanje za prijem.

Vršilac dužnosti direktora JKP „Infostan tehnologije“ Aleksandar Kemiveš poželeo je korisnicima srećne i uspešne predstojeće novogodišnje i božićne praznike istakavši da će i u narednoj godini nastaviti sa praksom prijema korisnika, obilaska ekspozitura i direktne komunikacije sa građanima, kao i unapređenja rada Preduzeća i svih korisničkih servisa. Nakon sastanka i razgovora, direktor Preduzeća je u znak zahvalnosti uručio korisnicima korporativne pakete.

 

Korisnici komunalnih usluga su pohvalili inicijativu direktora Preduzeća da organizuje  Otvorena vrata, sasluša ih i razgovara o svim temama iz nadležnosti JKP „Infostan tehnologije“.  U neposrednom razgovoru rukovodstvo je sasušalo predloge i sugestije građana, koje će razmotriti, radi unapređenja poslovanja u narednoj godini.

Korisnici koji su zainteresovani za prijem kod direktora Preduzeća mogu da popune obrazac koji je dostupan na sajtu JKP „Infostan tehnologije“ i na šalterima svih ekspozitura.