Image

У празничном расположењу, последњег петка у овој календарској години, организован је пријем корисника код директора Предузећа. Интересовање грађана за разговор са руководством је и овог пута било веома велико. У новогодишњем амбијенту, директор Предузећа разговарао је са 24 корисника, који су у претходном периоду исказали интересовање за пријем.

Вршилац дужности директора ЈКП „Инфостан технологије“ Александар Кемивеш пожелео је корисницима срећне и успешне предстојеће новогодишње и божићне празнике истакавши да ће и у наредној години наставити са праксом пријема корисника, обиласка експозитура и директне комуникације са грађанима, као и унапређења рада Предузећа и свих корисничких сервиса. Након састанка и разговора, директор Предузећа је у знак захвалности уручио корисницима корпоративне пакете.

 

Корисници комуналних услуга су похвалили иницијативу директора Предузећа да организује  Отворена врата, саслуша их и разговара о свим темама из надлежности ЈКП „Инфостан технологије“.  У непосредном разговору руководство је сасушало предлоге и сугестије грађана, које ће размотрити, ради унапређења пословања у наредној години.

Корисници који су заинтересовани за пријем код директора Предузећа могу да попуне образац који је доступан на сајту ЈКП „Инфостан технологије“ и на шалтерима свих експозитура.