Image

Mobilna aplikacija i portal e.Sanduče omogućava korisnicima da svoje račune plate na najbrži, najbezbedniji i najefikasniji način, samo jednim klikom brojnim platnim karticama, bez odlaska na šaltere platnih institucija i čekanja u redovima.

Mesečni računi objedinjene naplate dostupni su korisnicima već od 1. u mesecu na e.Sanduče portalu i aplikaciji, pre procesa štampe i distribucije na kućne adrese, pored čega je omogućeno elektronsko plaćanje opomena, utuženja i reprogramiranih obaveza. Izvršene uplate se odmah realizuju, a prednost u odnosu na ostale načine plaćanja je što se status računa iz opcije „Plati“ automatski menja u „Plaćen“, dok se uplata proknjižava istog trenutka. Korisnici svakog meseca dobijaju notifikaciju da im je račun stigao u e.Sanduče , kao i podsetnik na rokove za korišćenje popusta.

Plaćanje putem portala i aplikacije e.Sanduče obavlja se samo jednim klikom Visa, Dina, Mastercard, Maestro, American Express, kao i platnim karticama izdatim u inostranstvu, a platforma takođe omogućava precizan uvid u arhivu računa i analitiku realizovanih uplata. Nakon svake uplate korisnik putem e-maila dobija potvrdu o uspešnosti izvršene transakcije, a proces plaćanja se odvija u potpuno bezbednom i sertifikovanom okruženju, u skladu sa najvišim tehnološkim standardima.

Podsećamo da se mobilna aplikacija e.Sanduče za platforme iOS i Android, veoma brzo i lako preuzima na Google Play i  App store. Takođe, omogućili smo korisnicima unikatan i jedinstven QR kod za besplatno preuzimanje aplikacije, koji je istaknut na računu. U cilju zaštite životne sredine, korisnicima je omogućeno da brzo i lako u glavnom meniju isključe slanje štampanih računa na kućnu adresu, što doprinosi racionalnoj upotrebi resursa.  

Sve aktuelne informacije dostupne su korisnicima i na društvenim mrežama Facebook i Instagram, kao i na našem sajtu.