Image

Mobilna aplikacija i portal e.Sanduče postali su bogatiji za jedno veliko pravno lice. JKP „Infostan tehnologije“ je na svom elektronskom servisu za dostavu i plaćanje računa e.Sanduče omogućilo plaćanje računa Telekoma Srbije. Korisnici komunalnih usluga na aplikaciji među izdavaocima računa pored objedinjene naplate mogu elektronski da plaćaju račune Telekoma Srbije, samo jednim klikom, bilo kada i sa bilo kog mesta. Na taj način korisnici putem e.Sanduče aplikacije mogu da plaćaju sve usluge Telekoma Srbije poput mobilne i fiksne telefonije, digitalne televizije i interneta, samo jednim klikom, bez odlaska na šaltere platnih institucija. Mesečni računi biće dostupni korisnicima već od početka  meseca, a izvršene uplate se realizuju odmah.

U ovom trenutku e.Sanduče broji više od 250.000 zadovoljnih korisnika. Podsećamo da se mobilna aplikacija e.Sanduče za platforme iOS i Android veoma brzo i lako preuzima na Google Play App store. U narednom periodu očekujemo uključenje drugih pravnih lica na e.Sanduče.

Za sve dodatne informacije o platformi e.Sanduče korisnicima je na raspolaganju Besplatan pozivni centar 0800 011 018 za pozive iz svih fiksnih mreža, broj 011/395-44-20 za pozive iz mobilnih mreža i e-mail adresa esanduce@infostan.rs. Sve aktuelne informacije dostupne su korisnicima i na društvenim mrežama Facebook i Instagram, kao i na sajtu 

Na linku MTS UPUTSTVO možete preuzeti detaljan slikoviti prikaz za dodavanje novog pravnog lica na portalu i aplikaciji e.Sanduče.

Na Youtube kanalu e.Sanduče, u videu koji sledi, pogledajte kako da priključite MTS račun Vašem elektronskom sandučetu.