Image

Мобилна апликација и портал е.Сандуче постали су богатији за једно велико правно лице. ЈКП „Инфостан технологије“ је на свом електронском сервису за доставу и плаћање рачуна е.Сандуче омогућило плаћање рачуна Телекома Србије. Kорисници комуналних услуга на апликацији међу издаваоцима рачуна поред обједињене наплате могу електронски да плаћају рачуне Телекома Србије, само једним кликом, било када и са било ког места. На тај начин корисници путем е.Сандуче апликације могу да плаћају све услуге Телекома Србије попут мобилне и фиксне телефоније, дигиталне телевизије и интернета, само једним кликом, без одласка на шалтере платних институција. Месечни рачуни биће доступни корисницима већ од почетка  месеца, а извршене уплате се реализују одмах.

У овом тренутку е.Сандуче броји више од 250.000 задовољних корисника. Подсећамо да се мобилна апликација е.Сандуче за платформе iOS и Android веома брзо и лако преузима на Google Play и  App store. У наредном периоду очекујемо укључење других правних лица на е.Сандуче.

За све додатне информације о платформи е.Сандуче корисницима је на располагању Бесплатан позивни центар 0800 011 018 за позиве из свих фиксних мрежа, број 011/395-44-20 за позиве из мобилних мрежа и e-mail адреса esanduce@infostan.rs. Све актуелне информације доступне су корисницима и на друштвеним мрежама Facebook и Instagram, као и на сајту 

На линку МТС УПУТСТВО можете преузети детаљан сликовити приказ за додавање новог правног лица на порталу и апликацији е.Сандуче.

На Youtube каналу е.Сандуче, у видеу који следи, погледајте како да прикључите МТС рачун Вашем електронском сандучету.