Image

JKP „Infostan tehnologije“ je u saradnji sa Gradskom opštinom Rakovica otovorilo novu kancelariju ekspoziture, u prostorijama opštine, u ulici Miška Kranjca 12.

Povodom proširenja ekspoziture Rakovica, v.d. direktora JKP „Infostan tehnologije“ Aleksandar Kemiveš i predsednik Gradske opštine Rakovica Miloš Simić obišli su danas novu kancelariju, koja se nalazi u sastavu Gradske opštine Rakovica.

U novootvorenoj prostoriji ekspoziture Rakovica direktor preduzeća je uz prisustvo predsednika opštine organizovao Otvorena vrata za građane i na licu mesta razgovarao sa korisnicima o temama iz oblasti objedinjene naplate komunalnih usluga.  

„Ekspozituru Rakovica na mesečnom nivou poseti u proseku 700 korisnika. Nova kancelarija preduzeća smeštena u zgradi opštine, će poboljšati funkcionisanje ekspoziture Rakovica i doprineti bržem, boljem i efikasnijem rešavanju svih zahteva korisnika“, istakao je prilikom prijema korisnika v.d. direktora JKP „Infostan tehnologije“ Aleksandar Kemiveš.

Uspešna saradnja JKP „Infostan tehnologije“ i Gradske opštine Rakovica traje dugi niz godina. Imajući u vidu da se opština Rakovica svakodnevno širi i raste, ostvarena je još bliža saradnja opštine i preduzeća, kako bi se uz dodatnu kancelariju sa zaposlenima unapredio celokupan proces rada i prijema korisnika. Građanima je sada omogućeno da pored ekspoziture i u samoj zgradi opštine mogu da reše sve zahteve iz nadležnosti JKP „Infostan tehnologije“.

Korisnici komunalnih usluga pohvalili su inicijativu direktora preduzeća da organizuje Otvorena vrata u ekspozituri Rakovica, jer su na taj način imali priliku da u svom okruženju direktno razgovaraju sa rukovodstvom JKP „Infostan tehnologije“  i predsednikom opštine o svim temama koje ih zanimaju.

Direktor preduzeća i predsednik opštine dogovorili su nastavak i unapređenje saradnje u narednom periodu.