Image

ЈКП „Инфостан технологије“ је у сарадњи са Градском општином Раковица отоворило нову канцеларију експозитуре, у просторијама општине, у улици Мишка Крањца 12.

Поводом проширења експозитуре Раковица, в.д. директора ЈКП „Инфостан технологије“ Александар Кемивеш и председник Градске општине Раковица Милош Симић обишли су данас нову канцеларију, која се налази у саставу Градске општине Раковица.

У новоотвореној просторији експозитуре Раковица директор предузећа је уз присуство председника општине организовао Отворена врата за грађане и на лицу места разговарао са корисницима о темама из области обједињене наплате комуналних услуга.  

„Експозитуру Раковица на месечном нивоу посети у просеку 700 корисника. Нова канцеларија предузећа смештена у згради општине, ће побољшати функционисање експозитуре Раковица и допринети бржем, бољем и ефикаснијем решавању свих захтева корисника“, истакао је приликом пријема корисника в.д. директора ЈКП „Инфостан технологије“ Александар Кемивеш.

Успешна сарадња ЈКП „Инфостан технологије“ и Градске општине Раковица траје дуги низ година. Имајући у виду да се општина Раковица свакодневно шири и расте, остварена је још ближа сарадња општине и предузећа, како би се уз додатну канцеларију са запосленима унапредио целокупан процес рада и пријема корисника. Грађанима је сада омогућено да поред експозитуре и у самој згради општине могу да реше све захтеве из надлежности ЈКП „Инфостан технологије“.

Корисници комуналних услуга похвалили су иницијативу директора предузећа да организује Отворена врата у експозитури Раковица, јер су на тај начин имали прилику да у свом окружењу директно разговарају са руководством ЈКП „Инфостан технологије“  и председником општине о свим темама које их занимају.

Директор предузећа и председник општине договорили су наставак и унапређење сарадње у наредном периоду.