Image

JKP „Infostan tehnologije“ treći mesec za redom organizuje Otvorena vrata za prijem korisnika kod direktora Preduzeća. Imajuću u vidu da je svaki poslednji petak u mesecu dan kada direktor JKP „Infostan tehnologije“ organizuje prijem građana u prostorijama Preduzeća i danas su korisnici razgovarali sa rukovodstvom o problemima iz oblasti redovne i prinudne naplate komunalnih usluga.

Poziv korisnicima za Otvorena vrata kod direktora naišao je na veliki odziv. Tokom prethodnog meseca 27 korisnika je iskazalo interesovanje za prijem kod direktora Preduzeća. Vršilac dužnosti direktora JKP „Infostan tehnologije“ Aleksandar Kemiveš je sa svojim saradnicima organizovao prijem svih zainteresovanih korisnika koji su se obratili Preduzeću u prethodnom periodu.  

Veliki broj građana zakazao je prijem zbog nagomilanih dugovanja iz prethodnog perioda. Rukovodstvo Preduzeća je ponudilo korisnicima mogućnost otplate dugovanja po veoma povoljnim uslovima, uz otpis celokupne kamate i dela glavnog duga, imajući u vidu da neizmirene obaveze datiraju iz perioda pre 2019. godine. Deo korisnika obratio se povodom komunalnih usluga koje isporučuju druga komunalna preduzeća, nakon čega je rukovodstvo Preduzeća preduzelo korake u rešavanju problema, uz pomoć i saradnju učesnika u sistemu objedinjene naplate.

„Sagledavanje problema iz ugla krajnjih korisnika preduslov je za poboljšanje komunikacije sa građanima i unapređenje svih korisničkih servisa. Današnji sastanci su bili veoma uspešni, jer je veliki broj građana bio zadovoljan ponudom za otplatu starog duga uz otpis. Preduzeće se u svakom pojedinačnom slučaju trudi da ponudi najadekvatnije rešenje problema, u skladu sa važećim procedurama i nadležnostima“, istakao je v.d. direktora JKP „Infostan tehnologije“ Aleksandar Kemiveš.

Korisnici komunalnih usluga su prepoznali značaj inicijative direktora Preduzeća da organizuje Otvorena vrata, jer na taj način imaju priliku da razgovaraju direktno sa rukovodstvom, iznesu svoje probleme i ujedno se informišu o svim važnim segmentima poslovanja JKP „Infostan tehnologije“. 

Korisnici koji su zainteresovani za prijem kod direktora Preduzeća mogu da popune obrazac koji je dostupan na sajtu JKP „Infostan tehnologije“ i na šalterima svih ekspozitura.