Image

Вршилац дужности директора ЈКП „Инфостан технологије“ Александар Кемивеш је данас разговарао са корисницима комуналних услуга, који су се у претходном периоду обраћали због проблема или недоумица у вези редовне и принудне наплате, а односе се на надлежност Предузећа. 

Директор је омогућио корисницима комуналних услуга да у непосредној комуникацији изложе своје проблеме. Истовремено, у складу са својим надлежностима предузео је кораке за њихово решавање.

Корисници комуналних услуга су изразили задовољство што руководство Предузећа жели да их саслуша и укључи се у решавање њихових проблема, чиме је додатно унапређена међусобна комуникација.

„Отворена врата код директора омогућена су са циљем да се приближимо корисницима и омогућимо им да у непосредној комуникацији са руководством реше недоумице из надлежности Предузећа“, истакао је в.д. директора ЈКП „Инфостан технологије“ Александар Кемивеш.

Почев од данас, сваког последњег петка у месецу, у периоду од 7-10 часова, директор ће саслушати кориснике комуналних услуга и дати смернице руководству Предузећа за даља поступања.

Корисници који су заинтересовани да резервишу свој термин за „Отворена врата код директора“, могу да попуне образац за пријем , који је доступан на сајту Предузећа и на шалтерима свих експозитура.