Image

Povodom obeležavanja Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave 15. septembra, koji se praznuje širom Republike Srbije i Republike Srpske, u JKP „Infostan tehnologije“ su istaknute zastave Republike Srbije. U zgradi sedišta preduzeća i na šalterima svih ekspozitura postavljene su srpske trobojke, u duhu proslave veoma važnog praznika nacionalnog jedinstva. Zastave su istaknute i u javnim institucijama, školama, objektima, na ulicama i u domovima građana. 

Isticanje srpske zastave na 70 šaltera preduzeća u 12 ekspozitura širom Beograda naišlo je na veliku pažnju i oduševljenje korisnika, koji su osetili duh državnog praznika i nacionalnog obeležja u prostorijama našeg preduzeća.

Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave praznuje se 15. septembra, počev od 2020. godine, u znak sećanja na proboj Solunskog fronta. Građani i institucije su tim povodom pozvani da istaknu srpsku zastavu, koja je simbol slobode, identiteta i jedinstva jezika, kulture, tradicije, vere i vrednosti celog društva.