Image

Поводом обележавања Дана српског јединства, слободе и националне заставе 15. септембра, који се празнује широм Републике Србије и Републике Српске, у ЈКП „Инфостан технологије“ су истакнуте заставе Републике Србије. У згради седишта предузећа и на шалтерима свих експозитура постављене су српске тробојке, у духу прославе веома важног празника националног јединства. Заставе су истакнуте и у јавним институцијама, школама, објектима, на улицама и у домовима грађана. 

Истицање српске заставе на 70 шалтера предузећа у 12 експозитура широм Београда наишло је на велику пажњу и одушевљење корисника, који су осетили дух државног празника и националног обележја у просторијама нашег предузећа.

Дан српског јединства, слободе и националне заставе празнује се 15. септембра, почев од 2020. године, у знак сећања на пробој Солунског фронта. Грађани и институције су тим поводом позвани да истакну српску заставу, која је симбол слободе, идентитета и јединства језика, културе, традиције, вере и вредности целог друштва.