Image

JKP „Infostan tehnologije“ je kao društveno odgovorno preduzeće preduzelo mere za racionalniju upotrebu papira za štampanje računa i na taj način doprinelo očuvanju prirode. Stoga Vas molimo da razmislite o aktivaciji opcije Isključi slanje računa koja se nalazi u glavnom meniju. Preko portala e.Sanduče Vam je omogućen uvid u sve Vaše račune jednostavnim odabirom željene godine i meseca i klikom na račun, sa desne strane će se pojaviti prozor u okviru kojeg birate opciju Pregled računa. Klikom na navedenu opciju otvoriće Vam se elektronski račun u PDF formatu i u gornjem desnom uglu potrebno je da izaberete „Preuzmi“. Vaš račun će biti preuzet i sačuvan u PDF formatu. Na navedeni način zajednički čuvamo životnu sredinu, sprečavamo prekomerno štampanje i upotrebu papira, smanjujemo količinu otpada, jer smo se opredelili za „zeleniju budućnost“.

Molimo Vas da plaćanje vršite preko platforme e.Sanduče, kako biste momentalno imali informaciju da je račun plaćen. Iz statusa „platiˮ, nakon izvršenog plaćanje preko platforme e.Sanduče, status se menja u „plaćenoˮ, a putem mejla koji ste naveli prilikom registracije dobijate potvrdu o uspešno izvršenom plaćanju.  Podsećamo da u ovom trenutku više od 230.000 korisnika plaća svoje račune preko aplikacije e.Sanduče, samo jednim klikom, bez odlaska na šaltere platnih institucija. 

Ukoliko do sada niste preuzeli mobilnu aplikaciju to možete učiniti na Google Play i App Store prodavnicama. Za sve dodatne informacije i podršku na raspolaganju vam je e-mail adresa esanduce@infostan.rs .