Image

ЈКП „Инфостан технологије“ је као друштвено одговорно предузеће предузело мере за рационалнију употребу папира за штампање рачуна и на тај начин допринело очувању природе. Стога Вас молимо да размислите о активацији опције Искључи слање рачуна која се налази у главном менију. Преко портала е.Сандуче Вам је омогућен увид у све Ваше рачуне једноставним одабиром жељене године и месеца и кликом на рачун, са десне стране ће се појавити прозор у оквиру којег бирате опцију Преглед рачуна. Кликом на наведену опцију отвориће Вам се електронски рачун у ПДФ формату и у горњем десном углу потребно је да изаберете „Преузми“. Ваш рачун ће бити преузет и сачуван у PDF формату. На наведени начин заједнички чувамо животну средину, спречавамо прекомерно штампање и употребу папира, смањујемо количину отпада, јер смо се определили за „зеленију будућност“.

Молимо Вас да плаћање вршите преко платформе е.Сандуче, како бисте моментално имали информацију да је рачун плаћен. Из статуса „платиˮ, након извршеног плаћање преко платформе е.Сандуче, статус се мења у „плаћеноˮ, а путем мејла који сте навели приликом регистрације добијате потврду о успешно извршеном плаћању.  Подсећамо да у овом тренутку више од 230.000 корисника плаћа своје рачуне преко апликације е.Сандуче, само једним кликом, без одласка на шалтере платних институција. 

Уколико до сада нисте преузели мобилну апликацију то можете учинити на Google Play и App Store продавницама. За све додатне информације и подршку на располагању вам је e-mail адреса esanduce@infostan.rs .