Image

Драги наши корисници,

добро дошли на Youtube канал е.Сандуче https://www.youtube.com/channel/UC-NtJ5r4sfp8zs1pJi6fSeQ, на коме Вас водимо корак по корак до детаљног коришћења платформе. За Вас смо отворили Youtube канал, како бисмо Вам олакшали регистрацију, приступ и коришћење портала и апликације е.Сандуче.

Електронски сервис за доставу и плаћање рачуна е.Сандуче данас броји више од 250.000 чланова, који сваког месеца електронски добијају и плаћају рачуне само једним кликом, бројним платним картицама.

Свакоме од нас је важно да брзо, лако и сигурно платимо рачуне, без много напора. Платформа е.Сандуче Вам управо то омогућава. Нема потребе за одласком на шалтере, нема потребе за чекањем у редовима, помоћу портала и апликације е.Сандуче у било које време и са било ког места можете платити рачуне само једним кликом. Ваше рачуне можете плаћати из фотеље, ресторана, са летовања, са било ког места на планети.

Исто тако, свака уштеда значи, па управо зато плаћање путем платформе е.Сандуче омогућава плаћање рачуна обједињене наплате без провизије платним картицама издатим у Србији и то: месечних рачуна, опомена, утужења и репрограмираних дуговања. Такође, на апликацији и порталу е.Сандуче омогућено Вам је плаћање рачуна Телекома Србије.

Како бисте били сигурни да је Ваша уплата дошла на право место, после сваког плаћања на мејл добијате потврду о успешности трансакције, а Ваши подаци чувају се у потпуно безбедном и сертификованом окружењу.

Зато што пре на Google Play и App store, уколико до сада нисте преузели апликацију, учините то за само неколико тренутака и почните безбрижно да плаћате своје рачуне не губећи време и новац.