Image

Поштовани корисници, одлазећа година била је веома успешна. ЈКП „Инфостан технологије“ је у свом пословању остварило позитивне пословне резултате. Током целе године организовали смо Отворена врата код директора предузећа, где сте имали прилику директно да разговарате са руководством о темама из надлежности предузећа. На рекламације, усмене, писане и телефонске захтеве одговарали смо ефикасно, трудећи се да сваки појединачни предмет решимо у што краћем року.

На основу сугестија корисника, разговора у експозитурама, дописа и молби, креирали смо нову акцију репрограма дуга, која даје могућност закључења уговора директно у нашим експозитурама, уз прилагођене услове, отпис камате, умањење главног дуга и плаћање на више месечних рата. Почев од 1. новембра 2023. па све до 30. априла 2024. године организовли смо најповољнију акцију репрограма дуга  и тако пружили  могућност корисницима да измире дуговања доспела до 31. августа 2023. године, при чему су обезбеђени посебни услови и погодности за грађане. Репрограмирањем дуга заустављен је обрачун камате и обустављен поступак извршења. Сви грађани могу да одаберу број месечних рата, уз умањење главног дуга и отпис камате, при чему су посебне погодности за репрограмирање обезбеђене за кориснике социјалних давања и пензионере.

Мобилна апликација и портал е.Сандуче бележи раст регистрованих корисника, који у све већем броју електронски плаћају своје рачуне, без одласка на шалтере платних институција и без чекања у редовима.

На свим експозитурама предузећа обезбедили смо грађанима плаћање рачуна обједињене наплате без трошкова провизије.

И у наредној години ћемо се потрудити да унапредимо комуникацију са грађанима, побољшамо рад корисничких сервиса и додатно олакшамо плаћање рачуна. 

 

Захваљујемо се што сте редовним плаћањем рачуна омогућили квалитетно фунцкионисање комуналних предузећа и што број редовних платиша континуирано расте.

 

У складу са Законом о државним и другим празницима у Републици Србији нерадни дани су 1. и 2. јануар. 

Желимо вам срећну и успешну Нову 2024. годину и божићне празнике!