Image

Како је ЈКП „Инфостан технологије“ веома важно очување и заштита животне средине, корисницима је омогућено да на порталу е.Сандуче брзо и лако укључе слање рачуна путем мејла електронске поште. Активирањем ове опције дајете сагласност да Вам рачуни ЈКП „Инфостан технологије“ буду послати сваког месеца на адресу електронске поште којом сте се регистровали на порталу е.Сандуче, односно да се не достављају у папирном облику на кућну адресу. Рачун ће се испоручивати у прилогу поруке електронске поште која садржи и пречицу за једностава и ефикасан приступ опцији плаћања тако достављеног рачуна.

На наведени начин заједнички чувамо животну средину, спречавамо прекомерно штампање и употребу папира, смањујемо количину отпада, јер смо се определили за „зеленију будућност“.

Позивамо Вас да, ако је у међувремену дошло до било каквих промена везаних за идентификацију корисника а пре свега у вези са адресом електронске поште, извршите ажурирање података и проверите исправност адресе електронске поште.

Проверу и ажурирање ових података можете извршити опцијом „Кориснички налог“ која се покреће из главног мени-а апликације еСандуче.

Пријављивање слања рачуна путем електронске поште можете извршити

– мобилном апликацијом и опцијом „Искључи слање рачуна“ која се покреће из главног мениа или

– на страници: https://esanduce.rs/slanjeracuna, уколико коритите web верзију платформе еСандуче.“