Image

Рок за коришћење јануарског попуста на рачунима обједињене наплате продужен је до 17. фебруара. Због обележавања Дана државности, који се у складу са Законом о државним и другим празницима у Републици Србији празнује 15. и 16. фебруара, последњи дан за плаћање рачуна са обрачунатим попустима је субота 17. фебруар.

За кориснике комуналних услуга који редовно плаћају рачуне обезбеђени су попусти од 5%, 6% и 7%. ЈКП „Инфостан технологије“ редовним платишама обрачунава попуст од 5% за плаћање рачуна до датума доспећа за попуст, означеног на уплатници обједињене наплате. Попуст од 6% обрачунава се корисницима који шест месеци у континуитету користе попуст при плаћању рачуна, док се попуст од 7% обрачунава корисницима који годину дана у континуитету плаћају рачуне са попустима. 

Подсећамо да корисници на мобилној апликацији и порталу е.Сандуче  могу електронски плаћати рачуне бројним платним картицама, без одласка на шалтере платних институција. На свим експозитурама Предузећа грађанима  је обезбеђено да рачуне обједињене наплате могу платити без трошкова провизије.

ЈКП „Инфостан технологије“ се захваљује редовним платишама, што своје рачуне за потрошене комуналне услуге измирују на време.