Image

ЈКП Инфостан технологије је оставрило сарадњу са ЈП Градско стамбено, које ће путем својих канала комуникације директно информисати кориснике услуга закупнине, одржавања и чишћења о погодностима електронског плаћања на мобилној апликацији и порталу е.Сандуче.

ЈП Градско стамбено позива своје кориснике да све услуге  закупнине, одржавања и чишћења зграде плаћају електронски, само једним кликом, на мобилној апликацији и порталу е.Сандуче. У овом тренутку више од 250.000 корисника комуналних услуга сваког месеца електронски плаћа рачуне обједињене наплате, путем којих се наплаћају и све услуге ЈП Градско стамбено.

Мобилна апликација е.Сандуче доступна је корисницима на платформама iOS и Android и она се веома брзо и лако преузима на Google Play и  App Store продавницама. Такође, на рачуну обједињене наплате налази се јединствен QR код за бесплатно преузимање апликације. Порталу е.Сандуче може се приступити и са било ког рачунара или таблет уређаја путем линка https://esanduce.rs/prijava .

Месечни рачуни обједињене наплате, на којима су исказане услуге ЈП Градско стамбено, доступни су корисницима већ од 1. у месецу, пре процеса штампе и дистрибуције на кућне адресе. Извршене уплате се одмах реализују, а предност у односу на остале начине плаћања је што директно преко наше платформе можете вршити плаћање на најсигурнији и најбржи начин без могућности да направите било какву грешку у износу који уплаћујете или у позиву на број. Из статуса „Платиˮ, након извршеног плаћање преко платформе е.Сандуче, статус се мења у „Плаћеноˮ, а путем e-maila који сте навели приликом регистрације добијате потврду о успешно извршеној трансакцији. Процес плаћања се одвија у потпуно безбедном и сертификованом окружењу, у складу са највишим технолошким стандардима. Платформа такође омогућава прецизан увид у архиву рачуна, као детаљан приказ наплате.

Како је за ЈКП „Инфостан технологије“ и ЈП „Градско стамбено“ веома важно очување и заштита животне средине, корисницима је омогућено да на порталу е.Сандуче брзо и лако искључе слање штампаних рачуна путем поште, који ће бити доступни искључиво у електронском формату у оквиру апликације е.Сандуче. Одабиром жељене године и месеца и кликом на рачун, са десне стране ће се појавити прозор у оквиру којег бирате опцију „Преглед рачуна“. Кликом на наведену опцију отвориће Вам се електронски рачун у PDF формату. На наведени начин заједнички чувамо животну средину, спречавамо прекомерно штампање и употребу папира, смањујемо количину отпада, јер смо се определили за „зеленију будућност“.

У наредном периоду на платформу е.Сандуче укључиће се и друга правна, која су издаваоци рачуна.

Такође, Еко Гроцка д.о.о. у сарадњи са ЈКП Инфостан технологије, путем својих канала комуникације, позива своје кориснике да све услуге сакупљања комуналног отпада и грејања плаћају на мобилној апликацији и порталу е.Сандуче.

Не губите своје време на шалтерима платних институција, плаћајте рачуне на најефикаснији начин, уз уштеду времена и новца.