Image

Мобилна апликација и портал е.Сандуче је добитник престижне награде у оквиру избора „Топ 50-најбољих online ствари“ за 2023. годину, у категорији пословни и друштвени сервиси. Додела признања реализована је у организацији редакције PC Press, која 27. пут за редом организује избор „Топ 50“, а која је једини званични избор најбољих сајтова, страница на друштвеним мрежама и апликација у Србији.

Добијена награда је потврда да је ЈКП „Инфостан технологије” водеће информатичко предузеће Града Београда, које је обезбедило корисницима комуналних услуга да на најбржи и најбезбеднији начин плаћају рачуне обједињене наплате само једним кликом, без одласка на шалтере платних институција. Корисници су препознали погодности електронског плаћања рачуна, због чега награђена платформа е.Сандуче данас броји више од 250.000 корисника.  

Мобилна апликација и портал е.Сандуче омогућава корисницима комуналних услуга да електронски добијају рачуне обједињене наплате, одмах по формирању задужења, пре процеса штампе и дистрибуције на кућне адресе и да их плаћају само једним кликом са било ког места и у било које време. Платформа такође омогућава прецизан увид у архиву рачуна и аналитику реализованих уплата. Како је ЈКП „Инфостан технологије“ веома важно очување и заштита животне средине, корисницима је омогућено да на порталу и апликацији е.Сандуче брзо и лако искључе слање штампаних рачуна путем поште. Корисници комуналних услуга поред обједињене наплате могу електронски да плаћају и све рачуне мтс-а, попут мобилне и фиксне телефоније, дигиталне телевизије и интернета.