Пошаљите ову адресу пријатељу

E-mail Вашег пријатеља:

Ваше име:

Ваш e-mail:

Тема поруке:

Пошаљите Одустаните

Мисија, визија и циљеви

Мисија предузећа дефинише зашто ЈКП "Инфостан технологије" постоји.
Мисија предузећа представља основни оквир пословања и развоја. Приликом писања мисије треба бити креативан и при том водити рачуна да буде одређена: сврхом постојања, стратегијом дејства, покретачким полугама које покрећу запослене и стандардима понашања. Мисију дефинише пословодство ЈКП "Инфостан технологије" Београд. Мисија предузећа се објављује на званичном сајту и у оквиру програма пословања за пословну годину ЈКП "Инфостан технологије" Београд у оквиру тачке: Мисија, визија и циљеви. 

Визија ЈКП "Инфостан технологије" je састављена тако да јасно показује куда предузеће има намеру да се креће. Визија предузећа се објављује на званичном сајту и у оквиру програма пословања за пословну годину ЈКП "Инфостан технологије" Београд у оквиру тачке: Мисија, визија и циљеви.


Текст мисије и визије преузет је из програма пословања за 2017. годину:


Мисија


"ИНТЕГРАЦИЈА ФУНКЦИЈЕ НАПЛАТЕ НАКНАДЕ ЗА ИЗВРШЕНЕ УСЛУГЕ КОМУНАЛНОГ СИСТЕМА БЕОГРАДА КРОЗ СИСТЕМ ОБЈЕДИЊЕНЕ НАПЛАТЕ ЧИМЕ СЕ СТВАРА ВРЕДНОСТ ЗА КОРИСНИКЕ, КОМУНАЛНА ПРЕДУЗЕЋА И ГРАД БЕОГРАД, ОБЕЗБЕЂЕЊЕМ МАТЕРИЈАЛНИХ УСЛОВА ЗА КВАЛИТЕТНО И НЕПРЕКИДНО КОРИШЋЕЊЕ КОМУНАЛНИХ УСЛУГА И ВРШЕЊЕ КОМУНАЛНИХ ДЕЛАТНОСТИ."

Визија
 
"ОСТАТИ ПОУЗДАН ПАРТНЕР ГРАЂАНА И КОМУНАЛНИХ ПРЕДУЗЕЋА, ПРЕПОЗНАТ ПО КВАЛИТЕТНИМ И ПРИСТУПАЧНИМ УСЛУГАМА ОБЈЕДИЊЕНЕ НАПЛАТЕ, СА ТЕЖЊОМ ЗА КОНТИНУИРАНИМ ИНОВАЦИЈАМА ИНФОРМАТИЧКОГ СИСТЕМА И ПОДЕЛОМ ИСКУСТВА И ПРАКТИЧНИХ РЕШЕЊА СА ОСТАЛИМ ГРАДОВИМА И ОПШТИНАМА У СРБИЈИ И ВАН ЊЕ."