Пошаљите ову адресу пријатељу

E-mail Вашег пријатеља:

Ваше име:

Ваш e-mail:

Тема поруке:

Пошаљите Одустаните

Одговори на захтеве корисника

21. 04. 2017.

ЈКП "Инфостан технологије" ажурно одговара на захтеве корисника који су упућени путем e-maila, телефонских позива и дописа.

Све већи број корисника обраћа се нашем предузећу путем e-maila. На све захтеве и рекламације у вези рачуна обједињене наплате добијене електронском поштом одговара се у законски прописаном року, па на тај начин грађани добијају све неопходне информације о рачуну обједињене наплате, не губећи време на долазак у филијале. Свака радна јединица ЈКП "Инфостан технологије" на територији свих градских општина  има своју e-mail адресу доступну за кориснике. Наше предузеће у законском року одговара и на све добијене дописе.

Грађани уредно добијају информације о рачунима и позивом бројева телефона Контакт центра. Иако је број позива увећан у периоду приспећа рачуна на кућне адресе, трудимо се да одговоримо на позиве и захтеве. У претходном периоду уочене су мале техничке потешкоће у пријему позива, које успешно превазилазимо, због чега се извињавамо корисницима и захваљујемо на разумевању.  

Подсећамо да корисници на сајту предузећа у делу On line упит стања имају приступ електронским копијама рачуна, које могу да одштампају и изврше уплату не чекајући да им рачун стигне редовном поштом, поред чега имају увид у претходне уплате по рачунима.