Пошаљите ову адресу пријатељу

E-mail Вашег пријатеља:

Ваше име:

Ваш e-mail:

Тема поруке:

Пошаљите Одустаните

Конкурс студената за БГ праксу продужен до 25. априла

19. 04. 2018.

Рок пријаве студената за програм Универзитетске радне праксе БГ пракса 2018 продужен је до 25.априла.

Уз обезбеђену накнаду за трошкове превоза и оброка, студенти током тромесечнепраксе имају менторе и задатке на више од 170 различитих позиција у градским предузећима, установама културе, библиотекама, музејима, секретаријатима градске управе, Градском правобранилаштву и општинама које учествују упрограму.

Планиран почетак праксе је 15.јуни. Конкурс је отворен за студенте са више од двадесет факултета у саставу Универзитета у Београду и кроз њега је у протеклих осам година прошло више од 1800 студената, који су на овај начин унапредили своје академско образовање и стекли вредно радно искуство.

Конкурс са свим детаљима о локацијама и позицијама за праксу, описом посла, условима за сваку позицију и потребним документима налази се на сајту Центра за развој каријере,на страници http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/bgpraksa.

Ове године учествују следећа предузећа: ЈКП Београдски водовод и канализација, ЈП Дирекција заграђевинско земљиште и изградњу Београда, ЈКП Београд-пут, ЈКП Паркинг сервис, ЈП Београдска тврђава, ЈКП Погребне услуге, ЈКП Ветерина Београд, ЈКП Зеленило Београд, Спортски центар Олимп-Звездара, ЈКП Инфостан технологије Београд, ЈКП Градске пијаце, Туристичка организација Београда, Арена Београд, општине: Гроцка, Вождовац, Младеновац, Савски венац, Земун, Нови Београд, Библиотека Милутин Бојић, Библиотека града Београда, Историјски архив Београда, Кућа Легата, БИТЕФ театар, Музеј града Београда, Музеј афричке уметности – збирка Веде и др Здравка Печара, Центар за ликовно образовање Шуматовачка, Библиотека Димитрије Туцовић Лазаревац, Завод за заштиту споменика културе, Дом омладине, Југословенско-драмско позориште, Канцеларија за младе града Београда, Градско правобранилаштво града Београда, Служба за интерну ревизију града Београда, као и 15 секретаријата Градске управе.

Средином маја биће познати резултати првог круга селекције, а до краја маја и почетком јуна организовани интервјуи са студентима.

Програм од 2010. године реализује Универзитет у Београду у сарадњи са Градом Београдом, под називом Универзитетска радна пракса - БГ пракса - у јавним и јавним-комуналнимпредузећима града Београда, од 2011.године и у организационим јединицама Управе, а од 2012. године и у установама културе и општинама Града Београда.