Пошаљите ову адресу пријатељу

E-mail Вашег пријатеља:

Ваше име:

Ваш e-mail:

Тема поруке:

Пошаљите Одустаните

Градоначелник посетио ЈКП Инфостан технологије

04. 09. 2017.


Градоналеник Београда Синиша Мали је обишао данас ЈКП "Инфостан технологије" и том приликом напоменуо да је наше предузеће само део мозаика који се зове комунални систем града Београда, чијим је радом задовољан. 

Догађају је присуствовао помоћник градоначелника Борко Милосављевић и директор ЈКП  "Инфостан технологије" Марко Митић.

Мали је истакао да је ЈКП "Инфостан технологије" веома важно предузеће, које у сваком тренутку мора да одговори на захтеве грађана.
"Врло је важно да ово јавно-комунално предузеће функционише како би требало јер је "Инфостан" умногоме другачији него пре три године. Сећам се пропалих тендера за софтверске апликације, које никада нису заживеле, а коштале су  ово предузеће скоро два милиона евра"- рекао је градоначелник.

Према његовим речима, запослени у предузећу су задовољни условима у којима раде, а ускоро следе и преговори око новог колективног уговора.
"Упознао сам запослене са ситуацијом у граду, рекао им да је стање много боље него што је било и очекујем да ће нови колективни уговор бити много бољи за њих. Они морају да буду свесни да је њихов основни задатак боља услуга за грађане Београда.  Ово је шесто предузеће које обилазим, остало је још 11 јер желим да чујем глас свих радника јавних комуналних предузећа. Имали смо прилику да видимо како се штампају рачуни, којих ово предузеће издаје око 680.000 сваког месеца"– нагласио је Мали.

Он је додао да није задовољан чињеницом да Кол-центар предузећа ради само до 15.30, због чега је директору наложио да се то промени, што ће бити урађено до краја године. 

"Желим да мењам ствари које ће грађанима Београда показати да мислимо о функционисању комуналног система, као и да услуга јавних комуналних предузећа буде још боља. Због тога ћу наставити да обилазим градска предузећа и разговарам са запосленима, јер сви живимо у Београду и желимо да град боље функционише"– закључио је Мали.