Пошаљите ову адресу пријатељу

E-mail Вашег пријатеља:

Ваше име:

Ваш e-mail:

Тема поруке:

Пошаљите Одустаните

Кутак за редовне платише

ЈКП „Инфостан технологије“ жели да се захвали редовним платишама и да их подстакне да и убудуће на време измирују своје обавезе за комуналне производе и услуге.

Зато смо, поред попуста за редовно плаћање, одлучили да обезбедимо и посебне погодности, промотивне акције и попусте. Надамо се да ћемо на овај начин привући и грађане који не плаћају своје рачуне у року доспећа да почну редовно да измирују своје обавезе.

 

ПОПУСТИ ЗА ПОЗОРИШНЕ КАРТЕ

"АТЕЉЕ 212" редовним платшама омогућава 30-50% попуста на куповину карата за позоришне представе. Попуст се остварује са последњим рачуном обједињене наплате на коме је назначено "Захваљујемо што редовно измирујете своје обавезе".По повлашћеним ценама се може купити до четири карте. Попуст не важи за гостујуће представе, претпремијере, премијере. Погледајте репертоар "Атељеа 212" и изаберите представу на www.atelje212.rs.

 

ПОПУСТИ НА УЧЛАЊЕЊЕ У БИБЛИОТЕКУ

                                                   

"БИБЛИОТЕК ГРАДА БЕОГРАДА" омогућава редовним платишама 30% попуста на годишњу чланску карту. Попуст се остварује са последњим рачуном обједињене наплате на коме је назначено "Захваљујемо што редовно измирујете своје обавезе". Више о понуди Библиотеке града Београда можете погледати на www.http://bgb.rs/ .

 

ЈКП „Инфостан технологије“ позива и друге институције културе у Београду на сличне облике сарадње.


ПОПУСТИ ЗА РЕДОВНО ПЛАЋАЊЕ

За грађане Београда који редовно плаћају своје комуналне обавезе, обезбеђени су следећи попусти и погодности:

  • ПОПУСТ ОД 5% - за плаћање рачуна до датума доспећа означеног на уплатници (најчешће до 15. у месецу за претходни месец)
  • ПОПУСТ ОД 6% - за кориснике који користе попуст шест месеци у континуитету
  • ПОПУСТ ОД 7%-за кориснике који користе попуст годину дана у континуитету
  • ГРАДСКЕ СУБВЕНЦИЈЕ СА ПОПУСТИМА ОД 10 % , 15 % , 20 % , 25 % ИЛИ 30% - за следеће категорије: пензионере и домаћинства са ниским приходима, учеснике рата, ратне војне инвалиде и породице палих бораца, кориснике материјалног обезбеђења и накнаде за помоћ и негу, домаћинства са хендикепираним и тешко оболелим лицима и хранитељске породице. Субвенције за плаћање комуналних производа и услуга обезбедио је Град Београд преко Секретаријата за социјалну заштиту, и важе за кориснике који редовно плаћају рачуне, до краја текућег месеца за претходни месец.