Пошаљите ову адресу пријатељу

E-mail Вашег пријатеља:

Ваше име:

Ваш e-mail:

Тема поруке:

Пошаљите Одустаните

Кутак за редовне платише

ЈКП „Инфостан технологије“ жели да се захвали редовним платишама и да их подстакне да и убудуће на време измирују своје обавезе за комуналне производе и услуге.

Зато смо, поред попуста за редовно плаћање, одлучили да обезбедимо и посебне погодности, промотивне акције и попусте. Надамо се да ћемо на овај начин привући и грађане који не плаћају своје рачуне у року доспећа да почну редовно да измирују своје обавезе.

 

 

"АУТО МОТО САВЕЗ СРБИЈЕ" обезбеђује редовним платишама комуналних услуга куповину годишње Основне и Супер чланске картице  по умањеној цени, са попустом од  20 %. Попуст при куповини картица се остварује са последњим издатим рачуном на коме је назначено: „Захваљујемо што редовно измирујете своје обавезе“, у просторијама АМСС у Рузвелтовој 18 и путем ON LINE учлањења на сајту АМСС http://www.amss.org.rs/.

 

"БИБЛИОТЕКА ГРАДА БЕОГРАДА"  награђује редовне платише комуналних услуга са 30% попуста приликом куповине годишње чланске карте. Попуст се остварује са последњим рачуном обједињене наплате на коме је назначено "Захваљујемо што редовно измирујете своје обавезе". Више информација о Библиотеци града Београда налазе се на следећем линку: 
http://www.bgb.rs/ .

 

ПОПУСТИ ЗА ПОЗОРИШНЕ КАРТЕ

"АТЕЉЕ 212" редовним платшама омогућава 30-50% попуста на куповину карата за позоришне представе. Попуст се остварује са последњим рачуном обједињене наплате на коме је назначено "Захваљујемо што редовно измирујете своје обавезе".По повлашћеним ценама се може купити до четири карте. Попуст не важи за гостујуће представе, претпремијере, премијере. Погледајте репертоар "Атељеа 212" и изаберите представу на www.atelje212.rs.

"УСТАНОВА КУЛТУРЕ ВУК СТЕФАНОВИЋ КАРАЏИЋ"  омогућава свим редовним платишама 50% попуста на  куповину позоришних карата. Попуст се остварује са последњим рачуном обједињене наплате на коме је назначено "Захваљујемо што редовно измирујете своје обавезе". За више информација о представама УК Вук Стефановић Караџић можете се информисати на http://ukvuk.org.rs/.

 


ЈКП „Инфостан технологије“ позива и друге институције културе у Београду на сличне облике сарадње.


ПОПУСТИ ЗА РЕДОВНО ПЛАЋАЊЕ

За грађане Београда који редовно плаћају своје комуналне обавезе, обезбеђени су следећи попусти и погодности:

  • ПОПУСТ ОД 5% - за плаћање рачуна до датума доспећа означеног на уплатници (најчешће до 15. у месецу за претходни месец)
  • ПОПУСТ ОД 5% - за рачуне плаћене трајним налогом са текућег рачуна
  • ПОПУСТ ОД 6% - за кориснике који користе попуст шест месеци у континуитету
  • ПОПУСТ ОД 7%-за кориснике који користе попуст годину дана у континуитету
  • ГРАДСКЕ СУБВЕНЦИЈЕ СА ПОПУСТИМА ОД 10 % , 15 % , 20 % , 25 % ИЛИ 30% - за следеће категорије: пензионере и домаћинства са ниским приходима, учеснике рата, ратне војне инвалиде и породице палих бораца, кориснике материјалног обезбеђења и накнаде за помоћ и негу, домаћинства са хендикепираним и тешко оболелим лицима и хранитељске породице. Субвенције за плаћање комуналних производа и услуга обезбедио је Град Београд преко Секретаријата за социјалну заштиту, и важе за кориснике који редовно плаћају рачуне, до краја текућег месеца за претходни месец.